elbgende
0
Σύνολο : 0,00 €
Your Cart is currently empty!
update

Τα σημερινά συστήματα ανάρτησης αυτοκινήτων ενσωματώνουν αποσβεστήρες κραδασμών τύπου κυλίνδρου, τα περισσότερα από τα οποία είναι τύπου διπλής ενέργειας που παράγουν δυνάμεις απόσβεσης τόσο στις συμπίεση όσο και στην εκτόνωση.

Αυτά τα αμορτισέρ μπορούν να είναι είτε τύπου διπλού σωλήνα είτε τύπου μονού σωλήνας, ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και την ανάρτηση του αυτοκινήτου.

Διπλού σωλήνα:

Το συγκεκριμένο αμορτισέρ διαθέτει κύλινδρο διπλού σωλήνα. Η βαλβίδα εμβόλου παράγει δυνάμεις απόσβεσης στην διαδρομή εκτόνωσης, ενώ η βαλβίδα βάσης παράγει δυνάμεις απόσβεσης στην συμπίεση.
Αυτό το αμορτισέρ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσαρμογών και διαθέτει καλύτερη απόσβεση απο το αμορτισέρ μονού σωλήνα σε κακές συνθήκες οδοστρώματος. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείται ευρέως στις αναρτήσεις αυτοκινήτου.

Μονού σωλήνα:

Ο τύπος μονοη σωλήνα έχει ενσωματωμένη διάταξη με θάλαμο λαδιού και θάλαμο αερίου. Η βαλβίδα εμβόλου παράγει δυνάμεις απόσβεσης τόσο στην εκτόνωση όσο και στη συμπίεση.
Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, οι δυνάμεις απόσβεσης έχουν γραμμική σχέση με την κίνηση του εμβόλου. Επιπλέον, αυτός ο τύπος είναι εύκολος στη ρύθμιση και προσφέρει καλή απορρόφηση θερμότητας. Χρησιμοποιείται συχνά σε αυτοκίνητα που χρειάζονται αγωνιστικές επιδόσεις. Το αρνητικό όμως είναι οτι σε εκδόσεις δρόμου η μειωμένη απόσβεση του σε κραδασμούς φτάνει έως και το να κουράζει τον οδηγό κυρίως σε κακής ποιότητας οδόστρωμα και όχι μόνο.

Το μεγαλύτερο eshop ανάρτησης και αξεσουάρ αυτοκινήτων

Χονδρική και Λιανική πώληση | Ελατήρια χαμηλώματος | Ρυθμιζόμενες Αναρτήσεις | Κουκούλες αυτοκινήτων | Αξεσουάρ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Autoamortiser.gr εξειδικεύεται στην χονδρική και λιανική πώληση ανταλλακτικών, αξεσουάρ και αναρτήσεων VOGTLAND ως επίσημος εισαγωγέας παρέχοντας πλήρη κάλυψη των προϊόντων της. Περισσότερα..

SECURE

Επικοινωνία

  •  

    Έδρα: 14565 Άγιος Στέφανος, Λεωφόρος Τραπεζούντος 54.

  •  

    Email: autoamortiser@gmail.com

  •  
    +30 2103009020 Τηλ. Δευτέρα-Παρασκευή: 9.00-19.00
    (Παραλαβές έως 17.00) Σάββατο: 11.00 - 14.00
Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στο site μας. Συνεχίζοντας τη πλοήγηση σας αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερα..